Ползучесть оболочек вращения в условиях совместного действия периодически изменяющихся температур и напряжений - Бреславский, Д. В.; Татаринова, О. А.; Корытко, Ю. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Статтю присвячено опису постановки задачі та методу розв’язку задач повзучості оболонок обертання в умовах спільної дії температур та напружень, що періодично змінюються за часом. Для цього випадку надано рівняння стану повзучості та пошкоджуваності матеріалу. Наведено приклад чисельного розв’язання задачі повзучості циліндричної оболонки