Жизненный и творческий путь Сергея Ивановича Богомолова - Кедровская, О. В.; Ларин, А. А.; Львов, Г. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Статтю присвячено науковій і педагогічній діяльності відомого українського вченого в області динаміки і міцності машин, доктора технічних наук, двічі лауреата Державної премії України професора Богомолова С. І.