Нахождение плотности потока тепла в пластине теплового радиатора с помощью асимптотического гибридного ВКБ-Галеркин подхода - Погребицкая, А. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2014)
У роботі представлено розв’язання задачі про знаходження щільності теплового потоку в пластині радіатора. Мета роботи – застосування асимптотичного гібридного підходу до нелінійних диференціальних рівнянь, які описують процеси теплообміну в різних конструкціях. Для знаходження відсутнього значення похідної функції знайдено замкнутий аналітичний розв’язок.