К вопросу о влиянии аномалии силы тяжести на точность оценивания инструментальных погрешностей инерциального блока интегрированной навигационной системы - Багмут, И. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2012)
Розглянуто слабопов’язану схему комплексування та корекції інформації в інтегрованій інерціально-супутникової навігаційної системи. Виконано аналіз впливу аномалії сили тяжіння на точність оцінювання інструментальних погрішностей інерціального блоку навігаційної системи.