Исследование декремента колебаний в магнитопроводе для оценки надежности турбогенератора - Остерник, Э. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2013)
Завчасно визначено скалярне поле загасання в магнітопроводі турбогенератора. При накопиченністатистичних даних це дозволить дати оцінку його надійності за допомогою кумулятивної моделі відмов.