Исследование вязкоупругого деформирования составного цилиндра - Львов, Г. И.; Сукиасов, В. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2013)
На основі принципу Вольтерра вирішена плоска задача для двошарового циліндра з в’язкопружним шаром. Шукані величини у вигляді функцій часу знайдені за допомогою односторонньогоінтегрального перетворення Лапласа.