Усталостная прочность рабочих колес центробежных компрессоров - Львов, Г. И.; Левашов, В. А.; Костромицкая, О. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2013)
За допомогою чисельних розрахунків напружено-деформованого стану колеса зроблений прогноз втомної довговічності. Результати показують взаємозв’язки між кількістю циклів до руйнування і максимально допустимими напруженнями і переміщеннями. Досліджується залежністьпошкодженості від числа циклів для різних режимів вібрації на резонансних частотах.