Исследование нагруженности и усталостной прочности фланцевого окончания корпуса моста трактора Т-150К - Никитиненко, Ю. Д. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2003)
Розглянуто визначення параметрів навантажень на ведучий міст, діючих при роботі трактора Т−150К. Проведено численні дослідження міцності різних варіантів болтового фланцевого з’єднання та конструкції фланцевого закінчення картера моста. Досягнуте підвищення міцності корпуса моста ведучого та фланцевого болтового з’єднання.