Оценка точности определения углов ориентации ВЛА на выставке - Успенский, В. Б.; Багмут, И. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2009)
Розглянуто алгоритми обчислення кутів орієнтації повітряного літального апарату по вимірах інерційних датчиків. Отримано співвідношення для помилок визначення кутів орієнтації повітряного літального апарату на виставці залежно від систематичних складових інструментальних погрішностей інерційних датчиків.