Снижение короблений после сварки методом вибрационного старения - Деныщиков, А. Ю.; Подлесный, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2009)
У статті розглянуто зниження викривлень після зварювання методом вібраційного старіння. Проведені експериментальні дослідження зі зниження зварювальних деформацій для конструкцій що знаходиться у вільному стані та для випадку використання додаткових направляючих. Зроблені висновки про застосовність даного методу для вібраційної правки конструкцій та їх елементів.