Дослідження напружено-деформованого стану гайки зі стопорним посадочним кільцем - Андрєєв, А. Г.; Белостоцький, В. О.; Щепкін, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2010)
Стаття присвячена дослідженню напружено-деформованого стану самостопорної гайки в умовах експлуатації при посадці її на вал з натягом, що тягне за собою переміщення в сполучних точках й може негативно впливати на надійність стопоріння при динамічних навантаженнях.