Увеличение срока службы режущего инструмента - Гладкова, В. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2003)
У статті наведені підсумки експерименту щодо збільшення терміну служіння ріжучого інструменту за рахунок нанесення плазмових покрить методом КІБ та впливу методу рідкісного борирування. Зроблені висновки про доцільність використання методів у виробництві.