Раціональне технологічне нагрівання при зборці колісних пар залізничного рухомого складу - Андрєєв, А. Г.; Добровенський, Ю. М.; Романов, С. В.; Щепкін, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2004)
На основі доступних експериментальних даних було зроблено систематичне чисельне дослідження колісної пари при тепловій зборці з використанням технологічного нагрівання індукційно-нагрівальними пристроями. Оптимізація нагрівання проводилася з обмеженнями на температури і напруги.