Исследование переходных процессов приперемотке проволок и прядей в канатном производстве - Бохонский, А. И.; Хромов, Е. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2004)
Виконано дослідження вимушених коливальних процесів, які виникають при включенні приводів в канатному виробництві.