Пути повышения жесткости кузнечно-штамповочного оборудования с клиношарнирным исполнительным механизмом - Чоста, Н. В.; Шоленинов, В. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2009)
Розглянуто вплив різноманітних параметрів на жорсткість пресів із клиношарнірним механізмом і дані рекомендації щодо їх раціонального вибору.