Упрощенный метод идентификации параметров колебательных систем - Иванов, Е. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Динамiка та мiцнiсть машин, 2009)
Запропоновано модифіковано спрощений метод визначення параметрів коливальних систем на базі резонансного методу ідентифікації параметрів коливальних систем, основаного на вимірюванні резонансних частот коливальних систем.